یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

پوتین: بیش از همه کشورهای ناتو سلاح اتمی داریم

پوتین: بیش از همه کشورهای ناتو سلاح اتمی داریم رئیس جمهور روسیه روز جمعه در مجمع اقتصادی سنت پترزبورگ گفت که این کشور بیش از تمامی کشورهای عضو ناتو دارای تسلیحات اتمی بوده و آنها می‌خواهند که روسیه این تسلیحات را کاهش دهد اما این موضوع هرگز اتفاق نخواهد افتاد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز جمعه در سخنانی تاکید کرد که اوکراین هیچ کدام از اهداف خود را در ضد حمله محقق نخواهد کرد.

 

وی که در جریان مجمع بین‌المللی اقتصادی سنت‌پترزبورگ با حضور تعدادی از رؤسای جمهور، دیپلمات‌های ارشد و اقتصاددانان سخنرانی می‌کرد، افزود: «در واقع، تلفات آنها بسیار زیاده بوده و واقعیت آن است که در برابر هر تلفات ارتش روسیه، ارتش اوکراین 10 تلفات داشته است».

 

پوتین اضافه کرد: «چیزی که اهمیت بیشتری دارد آن است که در هیچ بخشی موفقیت نداشته‌اند و دشمن هرگز پیروز نخواهد شد».

 

وی اضافه کرد: «روسیه بیشتر از تمامی کشورهای عضو ناتو دارای تسلیحات اتمی است. آنها از ما می‌خواهند که این تسلیحات را کاهش دهیم اما این موضوع هرگز روی نخواهد داد».

 

رئیس جمهور روسیه ادامه داد:‌ «روسیه تقریبا هیچگونه ارتباطی با آمریکا ندارد اما آن را نیز رد نمی‌کند».

 

پوتین گفت: «اخیرا با خبرنگاران حوزه جنگ دیدار داشتم و به آنها گفتم که جنگ در اوکراین - در جنوب شرق اوکراین_ را نظام اوکراین با حمایت حامیان غربی خود از سال 2014 آغاز کرده است اما کشورهای غربی هیچ صحبتی درباره آن نمی‌کنند».

 

وی اضافه کرد: «من باید این نکته را یادآور شوم که از جنگنده و تانک و توپ در مناطق شمالی و غربی علیه دونباس استفاده شده است و اگر این جنگ نبوده پس چیست؟ این جنگ طی 9 سال ادامه داشته است».

 

رئیس جمهور روسیه گفت: «به زودی اوکراین کاربرد تسلیحات مخصوص خود را به طور کامل تمام خواهد کرد و چیزی باقی نخواهد ماند و هر آن چیزی را که استفاده می‌کنند از خارج خواهند آورد»./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار